Home              Blog               Video

Over              Design Studio           Contact

Home  |  Blog  |  Video  |  Over  |  Design Studio  |  Contact

Meet Désirée

Hi! Ik ben Désirée!

Een realistische dromer die altijd zoekende is naar mooie dingen en altijd bezig is met het overwinnen van haar angsten. La Vie Désirée helpt mij hierbij en hopelijk ook jou!

Mijn Doel

Het versimpelen van het leven om geluk een standaard te maken waar je naartoe kan werken.

Veel mensen nemen het leven te serieus. We zitten vast in wat onze omgeving van ons verlangt en zijn voelt het alsof er regels opgelegd zijn in hoe wij ons moeten gedragen in het leven en ondernemerschap.

Met La Vie Désirée (het gewilde leven) hoop ik anderen (en mezelf) te helpen met het loslaten van het gevoel hier altijd aan te moeten voldoen. En beginnen met het leven waar wij zelf bepalen waar ons geluk ligt.

Désirée

Branding expert / Designer / writer /
Avid reader / World explorer

Bergen verzetten met vriendelijkheid en geluk vinden in niets anders dan mezelf is wat ik wil bereiken. Daarnaast wandel ik graag in het bos, zit ik met een dekentje op de bank Netflix te kijken, ben ik mijn eiland op Animal Crossing opnieuw aan het inrichten of reis ik de wereld over op zoek naar geweldige verhalen.

Waarom la vie désirée?

Mijn verhaal

Ik ben altijd onzeker geweest over mijzelf en mijn kunnen. Maar toen ik in mijn eentje voor een half jaar naar het buitenland vertrok merkte ik dat ik verdrietiger was dan ooit. Ik haatte wie ik was, hoe ik eruit zag en voelde dat naast hard werken en goede cijfers halen ik voor niets goed genoeg was. Toen ik realiseerde dat alleen ik mijzelf dit wijs maakte en niet de buitenwereld, wist dat er iets moest veranderen.

Eenmaal terug in Nederland besloot ik erachter te komen waar dit negatieve zelfbeeld en de depressieve gevoelens vandaan kwamen. Het bleek te komen uit een geloof dat ik niet genoeg was en dat alles wat ik deed was om anderen en mijzelf te bewijzen dat ik dat wel was.

Ik ben mij gaan onderdompelen in de wereld van zelfhulp waarin veel leerde, maar vooral ontdekte dat het meeste te spiritueel of te onbereikbaar is voor een gemiddeld mens. Dus ik ben mijn eigen weg gaan zoeken naar hoe ik mijn leven mooier kan maken door makkelijke stappen.

Stukje bij beetje begon ik door de mentale en fysieke chaos heen te werken. Dit gaf mij de kans om erachter te komen wat mijn kernwaardes zijn en hoe ik alle acties in mijn leven hierop kan afstemmen. Ik ontdekte het belang van een goede gezondheid, ritme, routine en tijd en respect voor jezelf. En dat wanneer dit goed zit, je hier zelf het gevoel van geluk mee kan creëren.

Vol met nieuwe inzichten heb ik in 2021 Éclaire Designs opgericht, een brand & webdesign studio. Hier leerde ik hoe belangrijk het is om de rust en tevredenheid uit mijn persoonlijk leven ook in het ondernemerschap mee te nemen.

La Vie Désirée is een veilige plek waar ik mezelf leer uiten en mezelf kan blijven ontwikkelen als persoon.

Bedankt dat je hier bent. Ik hoop dat je even blijft!

Ik geloof in…

Hoofd in de wolken, voeten op de grond

~ Versimpel je leven en onderneming voor meer geluk

~ Bouw en onderhoudt ritmes en gewoontes voor rust en succes

~ Doe alles met de juiste intentie om je doelen echt te behalen

~ Neem afstand van een ‘alles-of-niets’ mindset en word tevreden

~ Zoek en creëer een leven dat echt bij je past

Let’s not stop here

Meld je aan voor de nieuwsbrief voor een beetje geluk in je inbox.